Венета Райкова през смях обяви, че от един месец е

...
Венета Райкова през смях обяви, че от един месец е
Коментари Харесай

Венета Райкова обяви война на любовта

Венета Райкова през смях разгласи, че от един месец е сама, не се вижда с никого и по тази причина не вижда смисъл да върви на фитнес. А и също така нямала никакво време да посещава залата.

Случвало се един път на два месеца и всякога се оказвало, че във фитнеса, в който тренира, някой има празник, надлежно черпел с торта. Венета, която е известна като фен на сладкишите, несъмнено нямало по какъв начин да пропусне да се почерпи, тъй че напоследък тренировките изобщо не й се получвали.

Освен това има много професионални задължения. Откакто се е разделила с мъжа си Тишо, водещата на Папараци се е посветила на работата и на грижите за сина си Патрик, написа "Уикенд ".

"Фейсбук ми припомня, че би трябвало да се върна в залата... въпреки че за кого да го върша?? От месец съм сама, няма кой да ме гледа... И за това време нито един път не съм излязла на среща и нямам желание да го върша, добре ми е сама... значи може и без тренировки”, написа журналистката в профила си в обществената мрежда.

След развода си водещата разгласи война на любовта и не крие скептицизма си към ново влюбване. Тя атакува и празника на Св. Валентин: "Тъпотия!! Започва седмицата на любовта и ще ни залеят отвред със сърца... Аз няма да чествам!! Нямам обект на възприятията!! Трябва много усърдие, с цел да ме завоюват.. "

Съдбата очевидно мисли друго, тъй като към кафето си Венета Райкова изтегли късметче с Купидон. Но още веднъж не скри недоверието си и страха да се отпусне още веднъж и да се поддаде на усеща: "Ааааа неееее!!!!! Не си одобрявам късметчето през днешния ден!!!!! Не имам вяра в любовта, Купидон марш надалеч от мен ", написа тя във Facebook.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР