Венета Райкова остава без мъж и по Коледа. Тв водещата,

...
Венета Райкова остава без мъж и по Коледа. Тв водещата,
Коментари Харесай

Венета Райкова без мъж и по Коледа

Венета Райкова остава без мъж и по Коледа. Тв водещата, която се раздели с мъжа на живота си след повече от 10 години не се тормози, че няма да има никой до нея по празниците, научи HotArena.

Водещата споделя, че доста й харесва да е сама и изобщо не се жалва от този факт. „ Все още няма мъж, който да ми е по-интересен от книгите!! И макар че три дни съм сама, тъй като детето е на спа уикенд с татко си, аз си заставам у дома както постоянно и си чета ”, споделя с неспокойствие тя.

Няма метод да чуете Венета да се жалва за някой мъж, камо ли да се хвали, че е бясно влюбена или да си скубе косите от тъга. Водещата се е отдала на кариерата си и победи в обществените мрежи, че последния епизод на предаването й е разрушил всички върхове, написа „ България през днешния ден ”.

Миналата година Венета се раздели със брачна половинка си Тихомир, само че двамата не престават да се виждат и то постоянно. Неотдавна Райкова даже се пошегува, че се чуди за какво се е развела, когато двамата не престават да имат същите другарски връзки, както и преди развода.

През 2007 година обаче нещата не са толкоз розови. Тогава Тишо подава молба за бракоразвод, а Венета се изнася от общото им жилище. Двамата се сдобряват малко по-късно, а скоро се ражда и синът им Патрик.

Но предходната година пукнатините в връзките им се оказаха прекомерно огромни за преглъщане и двамата се разделиха. Водещата не крие, че кариерата постоянно е била на напред във времето и е работохоличка.

„ Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха от мраз и зимата постоянно ми потичаха сълзи на спирките... освен от мраз. Постоянно се питах — за какво ми е всичко това?! Гледах мутресите в лъскавите им джипове и споделях на майка ми, че ще се откажа, тъй като в България образованието не се цени. Тя ми споделяше, че на тези девойки някой ден им взимат джиповете и ги дават на идната.

А аз, в случай че имам обучение ще мога да си купя каквото желая и няма да завися от никой. Беше ми доста мъчно — доста безсънни нощи, доста труд и доста изпити, само че приключих с отличие! И след това всичко стана по-лесно — купих си със заплатите, с моите пари кола и апартамент в резиденция с басейн... „, споделя за себе си водещата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР