Венета Райкова не е на себе си от гняв, издават

...
Венета Райкова не е на себе си от гняв, издават
Коментари Харесай

Райкова за рокадата в Папараци: Решението на прoдуцентите е грешка! - slava.bg

Венета Райкова не е на себе си от яд, издават хора от екипа й. Устатата русокоска беснее, тъй като наесен предаването „ Папараци” ще се завърне в ефир, само че с нова водеща. Лице на предаването отсега нататък ще е Мария Игнатова, оповестиха публично от Би Ти Ви.

„ Тази есен „ Папараци “ се завръща в ефир като първия по рода си комедиен таблоид. „ Папараци – ново 20! “ ще продължи да следи българските звезди, само че с повече комизъм, а в напълно новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова!”, оповестиха в сбито известие от медията.

В медийните среди са учудени, че Би Ти Ви отстранява Венета, защото през последните месеци от излъчването си предаването записало изключително висок рейтинг. По време на пандемията то внезапно бе свалено от ефир с аргумента, че канала пести пари поради понижените рекламни доходи около Ковид-19, а досегашната водеща се оплака, че остава без работа. Е, към този момент е ясно, че излъчването на шоуто ще бъде възобновено наесен, но авторката на бестселъри няма да е част от него.

Говори се, че продуцентите на „ Папараци” взели решение да трансформират отчасти концепцията на предаването под напън от страна на малкия екран. Шефът на новините в медиата Венелин Петков бил измежду най-големите съперници на русокоската и съумял да обработи началниците да я махнат.

В малкия екран взели решение шоуто да не е клюкарско, с цел да не вреди на корпоративния имидж на канала. Те възнамерявали да наблегнат не толкоз на жълтините и на клюките, колкото на хумора. Мария Игнатова им се сторила идеалната водеща за тази цел, защото тя дълго време се подвизаваше в „ Господари на ефира” и има опит в сходни формати. Много от феновете обаче не са удовлетворени от новината и желаят Венета Райкова да се върне.

„ Пак ли ще ни пробутват тази Мария?! Нито за актриса става, нито за водеща!”, разисква се из интернет форумите. Самата Венета Райкова още не е коментирала своята заместничка и едва ли ще го направи обществено, само че пред свои близки се изказала, че е огорчена и счита решението на прoдуцентите за неточност. Тя възнамерявала да си даде отмора от малкия екран и да се посвети на писателската си активност, подготвяйки най-новата си книга „ Куклите”.

За Мария Игнатова пък това ще бъде завръщане в тв средите, защото повече от година не се е появявала на екран. След като предаването „ Господари на ефира” бе свалено, тя остана без работа и без финансови приходи. Появи се няколко пъти в новия интернет формат „ Господари на уеба”, само че хонорарите въобще не й стигали да поддържа досегашния си стандарт на живот.

По образеца на някогашния си мъж Димитър Рачков, русата хубавица реши да заложи на актьорския си гений, който съгласно някои критици е много противоречив. В търсене на ново занятие за изява, тя се насочи към по този начин известната в последно време стендъп комедия. Хумористичният й театър е озаглавен „ Без грам ИнстаСрам”, само че съгласно осведомени не се радва на кой знае какъв триумф, писа Уикенд.

Що се отнася до персоналния живот на русокоската, там също настъпи застой. Преди няколко месеца тя откровени съобщи, че няма нов мъж и избира да е сама, с цел да подреди мислите си. Дали след това е намерила нова тръпка, към този момент не е ясно. Безспорно най-голямата обич в живота на Игнатова е артистът Димитър Рачков.

В продължение на 10 години те ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла бе дефинитивна. Говори се, че Митко бил гневен поради изневерите на русокоската и това довело до окончателен завършек на интимните им връзки. Първата по-сериозна рецесия във връзката на звездната двойка пристигна през 2017 година Тогава Рачков разгласи със известие до пресата, че се е разделил с колежката си и помоли любопитните публицисти да почитат персоналното му пространство.

Според клюките по това време водещата подхванала случка с известния акробат Енчо Керязов, само че той предпочел законната си половинка Дима и загърбил извънбрачното си въодушевление по Мария. Тогава, с подвита опашка, тя се върнала при Митко и го помолила за амнистия, само че уви – щастието им не продължи дълго. Звездите по този начин и не съумяха да възкресят любовта си и още веднъж се разделиха.

Говори се, че Игнатова изгубила доста пари около раздялата си с Рачков, тъй като прекратила участията си с него по халтури и частни празненства. Сега се надявала феновете да я обикнат като водеща на „ Папараци” и предаването да се задържи в ефир. Според импровизирано информация, тя ще получава по 2000 лв. на всяко снимано предаване, или общо 8 бона месечно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР