Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра

...
Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра
Коментари Харесай

Венета Райкова се събра с Тишо

Венета Райкова направи поврат в живота си и се събра още веднъж със брачна половинка си Тишо, с който се разведе. Водещата на Папараци показва непосредственост и загатна, че двамата са доста щастливи.

Тя разгласява във Facebook фотография от рождения ден на сина си Патрик, на която се вижда, че тя и Тишо още веднъж са близки, а към фотографията добави коментар: "Чувствам се като принцеса довечера!! Двама мъже желаят да платят сметката!! Малкия джентълмен към този момент се усеща огромен и се кара с татко си и желае да заплати сметката!! Все отново татко му заплати.. "

И, с цел да няма подозрения, Венета Райкова написа: "Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния наследник на света и най-страхотния някогашен брачен партньор! "

Водещата разгласи, че се разделя с нашумелия около Биг Брадър ресторантьор Тишо изненадващо, написа БЛИЦ. Независимо от идилията им, която се виждаше на фамилните им фотоси, тя призна, че двамата няма да живеят дружно.

След това предприе и тотална смяна във външния си тип и смени даже прическата си, накъдри си косата и си постави екстеншъни. Венета Райкова захвърли даже брачната си халка с черен елмаз, заменяйки я с доста по-семпъл пръстен. Но очевидно връзката ѝ с Тишо още не е пресъхнала, тъй като тя и той сияят на фотографията от рождения ден на сина им.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР