Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра

...
Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра
Коментари Харесай

Какво се случва с личния живот на Венета Райкова? Водещата се върна към голямата си любов и намекна, че...

Венета Райкова направи поврат в живота си и се събра още веднъж със брачна половинка си Тишо, с който се разведе. Водещата на " Папараци " показва непосредственост и загатна, че двамата са доста щастливи.  Тя разгласява във Facebook фотография от рождения ден на сина си Патрик, на която се вижда, че тя и Тишо още веднъж са близки, а към фотографията добави коментар:

" Чувствам се като принцеса довечера!! Двама мъже желаят да платят сметката!! Малкия джентълмен към този момент се усеща огромен и се кара с татко си и желае да заплати сметката!! Все отново татко му заплати.. "


И, с цел да няма подозрения, Венета Райкова написа:

" Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния наследник на света и най-страхотния някогашен брачен партньор! "

Водещата разгласи, че се разделя с нашумелия около " Биг Брадър " ресторантьор Тишо изненадващо. Независимо от идилията им, която се виждаше на фамилните им фотоси, тя призна, че двамата няма да живеят дружно. След това предприе и тотална смяна във външния си тип и смени даже прическата си, накъдри си косата и си постави екстеншъни.

Венета Райкова захвърли даже брачната си халка с черен елмаз, заменяйки я с доста по-семпъл пръстен. Но очевидно връзката й с Тишо още не е пресъхнала, тъй като тя и той сияят на фотографията от рождения ден на сина им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР