Венета Райкова май наистина има нов мъж в живота си.

...
Венета Райкова май наистина има нов мъж в живота си.
Коментари Харесай

Папарашки удар: Това ли е новото гадже на Венета Райкова?

Венета Райкова май в действителност има нов мъж в живота си. В последните седмици известната водеща на предаванията „ Горещо ” и „ Папараци ” загатна, че е щастлива в персонален проект, а съгласно нейни съседи в дома й постоянно се отбива млад мъж. Само преди дни папараците на „ Уикенд ” снимаха тв звездата безусловно грее до незнаен джентълмен.

Във вторник сутринта Венета се отдаде на сладки приказки в компанията на висок чужд господин. Мястото на действието беше една от огромните книжни тържища у нас, където Райкова прекарва огромна част от времето си в последно време в трескава подготовка към излизането на новата ѝ книга „ Куклите “. Дали обаче това е мистериозният подстрекател на авторката на нколко бестселъра, с помощта на който тя написа последната си книгата единствено за три месеца?

Във вторник заран Райкова дойде в положително въодушевление с лъскавата си кола, която си подари сама за рождения си ден предходната година. След къс диалог с младия мъж двамата влязоха дружно в постройката и прекараха целия ден в склада на издателството. Там в продължение на една седмица писателката подписваше книги, на което станахме очевидци с помощта на видеата и фотосите в профилите ѝ в обществените мрежи.

Новият разказ на Венета „ Куклите “ се трансформира в една от най-горещите тематики в светските среди най-много поради скандалната си корица и историите за тайния живот на най-хитовите певици у нас. Въпреки че разкрива пикантерии за родните звезди, журналистката продължава да отхвърля изявленията и да разяснява своя персонален живот.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР