Венета Райкова изгони мъжа си Тишо навръх имения му ден.

...
Венета Райкова изгони мъжа си Тишо навръх имения му ден.
Коментари Харесай

Венета Райкова разкара Тишо навръх имения му ден

Венета Райкова изгони мъжа си Тишо точно на имения му ден. Водещата на „ Папараци” сама разгласи, че се развежда с бащата на сина си – Тихомир Георгиев. По думите й, с него остават другари и ще продължат да поддържат връзка най-нормално в името на детето си, твърди Таблоид.

Любопитното е, че признанието пристигна на 4 януари – именния ден на Тихомир. Така вместо подарък, тв звездата му сервира молба за бракоразвод. През последните три-четири години двамата са положили много старания да скрепят брака си, само че без резултат.

Горе-долу от толкоз време хубавицата и ресторантьорът действително живеели като съквартиранти в името на сина им Патрик.

В последна сметка журналистката предпочела да постави точка на тъгите и да продължи напред сама. Според вътрешна информация документите за анулиране на брака им ще бъдат импортирани в съда напълно скоро. Двамата от дни не живеят дружно.

„ Официалната разлъка беше въпрос на време, те от дълго време не са семейство и в действителност би трябвало всеки да поеме по своя път, вместо официално да стоят дружно в името на видимо благополучие”, разясниха близки до русокоската от Попово.

И заявяват, че в действителност нито тя, нито Тишо си имат любовници. Бившият към този момент брачен партньор на Венета в последно време бил много раздразнителен, защото бил натоварен с задължения. Райкова била разочарована от него, защото не усетила поддръжката му в най-трудните месеци за нея – когато я съдеше Юксел Кадриев и стоеше без работа.

Улисан в своите задания, мъжът й не бил задоволително съпричастен към нея. „ Прости ми, Венета! Явно не бях добър брачен партньор за теб ”, споделил на изпроводяк Тишо.

Това е вторият случай, при който Венета афишира, че двамата с мъжа й са в бракоразвод. Първият път хубавицата подаде документи за анулиране на брачния съюз две години откакто се разписаха в гражданското през 2005 година Периодично се появява информация, че Венета и Тихомир са разграничени, само че доказателства за раздяла по този начин и не се появиха.

През 2007 година Тихомир подал молба за бракоразвод. Драмата се разигра, откакто участваха в нов сезон на „ Биг Брадър”, където продуцентите намекнаха грозно, че Венета е имала връзка с Тодор Славков. Покрай раздора Венета се изнесла от общото им жилище и заживяла в незавършен апартамент, който купила преди време.

В жилището нямало ток, по тази причина майстори й поставили краткотраен кабел, с който незаконно получавала електричество. Малко по-късно двойката затоплила връзките си, бракоразводната молба отпътувала в кофата за отпадък и даже си създали бебе.

През февруари 2009 година се роди синът им Патрик и сем. Георгиеви заживя щастливо до 2014 година, когато надвиснали първите облаци над фамилната идилия, които донесоха и бурята, турила завършек на брака им. Приятели на фамилията се надяват, че и този път те ще се съберат. Проверка откри, че Тишо към този момент няма нищо общо с ресторант „ Тадж Махал”.

От известно време столичанинът се подвизава като шеф на казината „ Фламинго”. Венета пък изпрати една от най-успешните си години – тя стана водеща на „ Папараци” по бТВ, а четирите й романа оглавиха класациите по продажби. /Марица.бг
тагове венета райкова тишо имен ден

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР