Венета Райкова е новата Кобилкина, след като откри у себе

...
Венета Райкова е новата Кобилкина, след като откри у себе
Коментари Харесай

Венета Райкова е новата Кобилкина и при нея е безплатно

Венета Райкова е новата Кобилкина, откакто откри у себе си предпочитание да споделя препоръки за секс с популацията на страната.

Телевизионната водеща Венета Райкова разкрива своите визии за взаимоотношенията сред мъжете и дамите и за в този момент това е гратис обществените мрежи.

След като 30 години русокоската бе TV звезда, в този момент е решила да се изявява като мотивационен преподавател. Но за разлика от амбициозната Кобилкина, към момента не желае пари. Наталия има семинари които стигат до 10000 лева, с цел да образова платилите си за това да бъдат като гейшите.

Венета дава безвъзмездни препоръки като най-голямата неточност, която може да направя една жена, е да разкрива на мъжа си за предишните си връзки.

" Всеки човек има минало, само че когато мъжът знае елементи от предишното на дамата той ги запомня. Запечатва ги в главата си и те удрят  по мъжкото му достолепие. Затова, дами, не забравяйте, че когато стартират свадите, първо приказва гордостта на мъжа ".

В различен пост показва с какъв вид мъже  една жена в никакъв случай няма да е щастлива - непостоянни, насилници, подвластни, лъжци, безработни и още - " Мъжът не се трансформира поради всяка жена, а единствено поради една жена. Ако той не се трансформира, това значи, че ти не си тази жена “.

Райкова се постави на мястото на Венера в фамозната връзка и пуска скъпи мисли за секс и връзките сред половете в рубриката си “ Марс и Венета “. Феновете допускат, че размислите ще влязат в нова книга, още повече, че скоро описа по какъв начин е имала връзка с прочут футболист лед развода си, писа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР