Венета Кръстева - единствената родна красавица, представяла България на двата

...
Венета Кръстева - единствената родна красавица, представяла България на двата
Коментари Харесай

Модел наследява лиценза на Мис Свят-България

Венета Кръстева - единствената родна хубавица, представяла България на двата най-големи състезанието за хубост в света – Мис Свят и Мис Вселена, ще застане отпред на форумите у нас.

Това оповестиха от „ Бок Стар Моделс “ - компанията, посредством която оперира досегашният притежател на правата за събитията в страната Страхил Гановски. „ Той ще се пенсионира на 71 години след 30 годишна процедура като народен шеф на марките и ще трансферира всички пълномощия на миската.
 “, изясняват още от компанията. Очаква се лицензът да бъде предаден публично в наличието на медии при започване на идващия месец. Повече детайлности към нея обаче се пазят в загадка. Потърсен от „ Монитор “, Гановски не отговори на дългогодишния си телефонен номер, с цел да разяснява отдръпването си от състезанията.

Само няколко дни, откакто лицензът за Мис Свят-България и Мис Вселена-България отиде в ръцете на Кръстева пък ще се организира следващото издание на състезанията на родна територия. Датата е 12 септември, мястото – столичната зала „ Рейнбол Плаза “, а блестящата вечер ще уточни четири победителки, които да бранят достойнството на България зад граница.

За първи път на територията на Балканите се организира конкурс от сходна големина, които да сплотява огромната четворка на най-престижните международни състезания, а точно: - Мис Свят, Мис Вселена, Мис Европа и Мис Гранд Интернешънъл

изясняват още уредниците. По традиция, в ролята на ръководител на журито и този път ще забележим самата Венета Кръстева, а събитието ще може да бъде гледано онлайн на територията на цялата страна, като евентуално ще бъде предавано и в чужбина.

Смуут джаз, класикически ритми, солови осъществявания, балет “Памбос”и R&B музика ще разведряват гостите, а за тържествената част по награждаването на новите български представителки за международните конгреси непосредствено от централата на Мис Свят Англия ще дойдат две корони инкрустирани с диаманти на обща стойност над 100 000 $.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР