Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито Ергенът“, всъщност

...
Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито Ергенът“, всъщност
Коментари Харесай

Венета от Ергенът се появила полугола в друго популярно предаване

Венета, която нашумя около присъединяване си в риалитито " Ергенът “, в действителност към този момент е позната от дребния екран. Никой обаче не се е досетил за това, тъй като при предната си изява дупничанката няма безусловно нищо общо с визията си сега. Единственото, по което можете да я познаете са татуировките, написа varna24.bg.

Венета е била част от риалити сериала " София денонощно “, а там играе и полугола. Тя, в типичния си жанр, не бяга доста надалеч от облика си и подвига заплашителен скандал и патаклама, с които всеки може да остане с отворена уста.

В епизода, в който тя взима присъединяване, хубавицата влиза в кожата на ревностна другарка, която след неразбирателство подвига скандал на половинката си и го заплашва с разлъка.

Плеядата ѝ в последна сметка се оказва неоснователна, само че гаджето ѝ бърза да си събере крушите от жилището им и оставя Венета да крещи по него, цялостна с вяра, че той ще се върне и двамата дружно ще изгладят недоразумението.

Припомняме, че в " Ергенът “ Венета бе една от най-колоритните участнички и макар че не заставам дълго в предаването, тя направи мощно усещане и натрупа огромна фенска маса. Тя не се пребори за сърцето на Виктор, само че сподели, че под повърхността си крие доста рани и тежко детство, които са я съградили като човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР