Венера в квадратура с Плутон – създава напрегнат емоционален фон

...
Венера в квадратура с Плутон – създава напрегнат емоционален фон
Коментари Харесай

Ден за получаване на любов и благодат

Венера в площ с Плутон – основава под напрежение прочувствен декор и компликации за връзките, аспектът провокира ревнивост.

Луната се движи на луфт от 05:26ч до 09:31ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната е в символ Овен до 09:31ч, след което минава в символ Телец.

При Луната в Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Ден, в който можете да почувствате предопределението на ориста

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Продължава 5 лунен ден до 09:28ч

Доминиращ 6 лунен ден от 09:28ч на 28 февруари до 09:53ч на 29 февруари

Благословен ден – спокоен и кротичък. Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци от Вселената.

По-добре се откажете от дейни дейности и водете спокоен метод на живот. На този ден не би трябвало да очаквате никакви изненади, всичко тече умерено и хармонично, минава безпрепятствено и без звук.

Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови кавги, да не изпускате нервите си. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по-какъв метод ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и разбори. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие. На този ден се предлага да се търсят изгубени неща, както и да се стартира търсенето на изчезнали хора и животни - огромна е вероятността да се получи информация за тях.

Символ на деня е рогът на изобилието

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза. В този лунен ден секса укрепва здравето.

Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве (опорно-двигателния уред, отърваване от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време

15 безоблачен ден – Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР