„Венера управлява сърдечният живот на човека. Чрез нейните влияния придобиваме

...
„Венера управлява сърдечният живот на човека. Чрез нейните влияния придобиваме
Коментари Харесай

Венера тригон с Плутон утре: Събужда се страстта и настъпват невероятни промени

„ Венера ръководи сърдечният живот на индивида. Чрез нейните въздействия придобиваме всичката наслада и благополучие, за които мечтаем. Всички благословения от висшите светове, които се изпращат към индивида, за щастието на неговото сърце, се донасят от Венера “.

Иван Антонов

На 21 юни Венера образува съразмерен аспект тригон с Плутон. Венера е доста бърза планета и по тази причина нейните преноси не престават единствено няколко дни. Така че тяхното въздействие не е продължително и те не могат да доведат до значими събития, в случай че тази наклонност не резонира с въздействието на другите планети.

Тригонът сред Венера и Плутон е позитивен аспект, който може да усили страстите ни по мек и съразмерен метод. Може да има някои приятни прекарвания и събития в живота ни, които могат да ни накарат да почувстваме в действителност пристрастеност към нещо или някого.

Това е време, което можете да си прекарате ужасно с колегата си, да се почувствате по-привлечени един към различен и връзката сред двама ви да стане по-силна. Може също да забележите, че има позитивна промяна във вашия сътрудник или в отношението му към вас. Всички типове трансформации са доста потребни по време на преноса.
Възможно е също среща с нов човек, да се почувствате мощно привлечени от някого и даже да се влюбите. Вероятно ще бъде доста мощно и магнетично привличането.



Този пренос също е доста добър, в случай че желаете да измененията външния си тип. Венера е планетата на хубостта, а Плутон – планетата на трансформацията. Ето за какво можете да решите да извършите някои промени с прическа, грим или облекла. Очаква се крайният резултат да бъде доста позитивен.

И двете планети са свързани с парите. Венера съставлява нашите персонални финанси, а Плутон – парите на други хора. Ето за какво хармоничният аспект сред тези две планети е отлично време за взимане на някои финансови решения.

Вашите сили за увещание са мощни и можете да убедите други хора да поддържат вас и вашите планове. Може да намерите финансови запаси или вложители, които другите са пропуснали, или да привлечете мощни съдружници, които да ви оказват помощ да постигнете задачите си.



Намерете време за нещата, които харесвате. Удоволствието, което ще изпитвате в границите на 2-3 дни, може да подмлади усета ви към насладите от живота. Прекарването на време с другари може да значи шерване на по-дълбоко равнище от нормално. Сексуалната ви сила е мощна и ще можете да употребявате персоналния си сексапил и магнетизъм, с цел да влияете на други хора.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР