Венера преминава в знак Близнаци, където ще остане до 3

...
Венера преминава в знак Близнаци, където ще остане до 3
Коментари Харесай

Днес думите притежават голяма сила, затова внимавайте какво изричате

Венера минава в символ Близнаци, където ще остане до 3 юли – прави общуването интензивно, раздвижва общественият живот, чести пътувания, забавни запознанства. Романтичните срещи могат да бъдат вълнуващи, само че евентуално краткотрайни, защото постоянно няма да има никаква вероятност и ангажираност в връзките. Трябва да бъдете по-внимателни с парите и финансите като цяло, защото парите могат да дойдат по-лесно, само че също по този начин е елементарно да си отидат.

Слънцето е в площ с Нептун – Необходимо е да се въздържате от контакти с хора, ненадеждни и склонни към машинация. По-добре е да не се доверявате на нови хора, на обещания дадени по това време.

Луната е в символ Дева от 00:46 ч до 03:30 ч на 11 юни.

Луната ни прави по-практични, рационални, само че и по-придирчиви и сериозни. Зачестяват разногласията с околните заради дребни подмятания и отправени рецензии. Всеки желае да се меси и да дава препоръки на другите. Подходящо за рутинна и монотонна активност. Добро време за решение на всекидневни проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Предшестващ 6 лунен ден до 12:09 ч на 9 юни

Доминиращ 7 лунен ден от 12:09 ч на 9 юни до 13:22 ч на 10 юни

Денят е комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Питагорейците в този лунен ден давали обет за безмълвие и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие.

Силата на думите нараства доста в този лунен ден и те имат изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна и откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате ще бъде осъществено. Особено рисково е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна мощ, избягвайте ги, в случай че не желаете в бъдеще да се разболеете съществено или да се изправите пред рискове. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне против вас и да донесе не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Но в този ден всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на признателност имат доста значима роля в този момент. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Не би трябвало да вършиме нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и така нататък Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението. Избягвайте пилешко месо, яйца.

Секс - Луната ви приканва към сантиментален и буен секс, тъй че не се отхвърляйте! Добре е да има продължителна любовна въведения, обилие от нежни думи, не се скъпете на похвали. Хубаво е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да си говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство.

Днес е 21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР