Венера от днес става ретроградна до 16 ноември. През периода

...
Венера от днес става ретроградна до 16 ноември. През периода
Коментари Харесай

Всички дела в този ден са обречени на неуспех

Венера от през днешния ден става ретроградна до 16 ноември.

През интервала на ретроградна Венера избягвайте спорове, не бързайте да отправяте искания и рецензии. Ретроградна Венера е добра причина да се потопите в предишното, да анализирате грешките. През този интервал не се предлага да се подписват бракове.

Луната e знак Лъв до 02:20ч на 6 октомври.

Луната e в символ Лъв способства приповдигнатото и положително въодушевление. Както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява “царствен”. Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Действително енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото.

Подходящо за дълго проветряване на пространствата и миене на стъкла.

Луната минава на луфт от 14:35ч до 02:20ч през нощта. Всички набелязани проекти се реализират с доста труд и нерви или въобще не стават. „ Няма аспекти, няма събития” - споделя остарялото астрологично предписание. Настъпва интервал на безвремие, когато в избран интервал от времето всичко стопира или се движи в занимателен ритъм. Или нищо не се случва, или обстановката излиза отвън надзор, предизвиквайки произшествия, несгоди и нещастия.

Ако желаете нещо да ви се получи, не го започвайте на Луна без курс (или на празен ход). Ако целенасочени желаете нещо да се провали, то използвайте тъкмо този миг!

26-ти лунен ден, стартира от 02:41ч на 5 октомври и продължава до 03:53ч на 6 октомври.

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Те се суетят, бърборят ненужно, сплетничат. Така се изразходва доста сила на вятъра. Избягвайте физическото натоварване. Препоръчва се самоограничение от дейни дейности, повече да се почива и да не се хабят силите. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Добре подбирайте хората, с които поддържате връзка. Откажете се от ненужните връзки и контакти. През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги.

Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни. Нараства заплахата от обири и загуби. Благоприятно е за посещаване на черква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Благоприятно е за недояждане. В този ден е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 19 безоблачен ден – Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви задължения. Не давайте обещания, не правете проекти, не започвайте нови каузи, нови промени. Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте завист нито в мислите, нито в думите си. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР