Венера образува тригон с Марс – Този аспект е дар

...
Венера образува тригон с Марс – Този аспект е дар
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Изключете скандалите от дневния си ред

Венера образува тригон с Марс – Този аспект е подарък за нас. По това време се усилва шансът за сантиментални запознанства. Нови любовни импулси, полово увлечение към другия пол, позитивно разбиране на близките, блян към естетика, към деликатност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят наслада в живота на хората.

Меркурий в съвпад с Плутон - Енергиите на този аспект оказват помощ на умствената централизация. Това е интервал за откриване на секрети и разрешаване на загадки. Бъдете деликатни, в случай че в този миг сте в контакт с управляващите или хора, от които желаете да скриете нещо, с цел да не се изпуснете. Всяка информация може да се употребява като оръжие и операция против вас. Съхранявайте персоналната си информация, документи, персонални данни, защитете компютрите, файловете си.

Луната е в символ Близнаци до 05:45ч на 19 януари.

Лунната същина остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен интервал близките оказват голямо влияние. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен завършък, какъвто сте възнамерявали. Сега е доста удобно за литературно творчество. Можете да се откажете от старите си навици.

Намалете страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред.

При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на непозната територия”. Новата или погрешно разбраната информация ще ви докара до неправилни заключения. При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се вършат интервенции на гърлото, езика и ръцете.

Продължава 13 лунен ден от 13:54ч на 17 януари до 14:39ч на 18 януари.

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви. Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Следва 14 лунен ден от 14:39ч на 18 януари до 15:34ч на 19 януари. Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Денят е доста сполучлив и благоприятства началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Денят на мощните, решителни дейности.

В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Всяка физическа работа е потребна. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите.

Възможно е някои от вас да изпита горест, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.

В съня си можете да откриете алегорични отговори на най-важните витални въпроси. Сега подсъзнанието се пробва да ви подскаже какво би трябвало да вършиме, с цел да постигнете триумф. Доверете се на вътрешното си чувство и интуицията. Не би трябвало да включвате непряк човек в тълкуването на сънищата си.

Днес е 4 безоблачен ден - Добър ден за начало на нови перспективни каузи. Ден на дейните занимания и на риска. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество. Препоръчват се занимания с физически практики. Удачен ден единствено за нови инициативи, само че не е подобаващ за довеждане докрай на остарели каузи. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР