Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на

...
Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на
Коментари Харесай

Днес важи правилото: Десет пъти премери, тогава отрежи

Венера е в площ с Марс (влияние до края на седмицата) - Този аспект визира страстите, ускорява сантименталните и половите потребности, само че понижава способността да ги реализирате по стремежи от вас метод. Тези сили могат да причинят прочувствен стрес, различия и проблеми в персоналните взаимоотношения, в общуването с сътрудници и сътрудници. Не позволявайте на страстите да ви управляват, не вземайте бързи решения. Не се предлага да се подписват съглашения за партньорство, брак и дълготрайни контракти.

Венера е в съвпад с Нептун – Този аспект е неподходящ за финансовите транзакции и значими решения. Практичността клони към нулата. Съществува заплаха от парични и други измами, интриги, тъй че е належащо доста нерешителност.

Луната е в символ Риби от 01:45ч до 13:52ч на 29 януари.

Девиз на деня: Търпение и успокоение

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, добре е за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече. Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Продължава 3-ти лунен ден до 09:26ч (от 08:55ч на 26 януари)

Следва 4-ти лунен ден от 09:26ч на 27 януари до 09:52ч на 28 януари

Символ на 4-ти лунен ден е "Райското дърво " или "Дървото на познанието ". Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите "нищонеправене " и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: "По-добре 10 пъти премисли, тогава режи ".

Това е лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Преобладава непотребна импулсивност.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте, в случай че е допустимо. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Всичко, което идва към нас в този ден ще ни бъде потребно и значимо

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

13 безоблачен ден – Денят е сходен на енергиен дъжд, пречиства отрицателната сила. Всяка неприятна мисъл през днешния ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР