Венелин Петков не се е разделил с половинката си Николета

...
Венелин Петков не се е разделил с половинката си Николета
Коментари Харесай

Разкри се истината за раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска

" Венелин Петков не се е разделил с половинката си Николета Маданска, както настойчиво се твърди последно време. “ Това споделиха пред  " България Днес “ близки до водещия.

" Не разясня персоналния си живот, публичния също, единствено в случай че нещата са съществени и има смисъл в тях. "

Така журналистът Венелин Петков изясни обстановката в персоналния му живот, която съгласно слуховете била трагична. Разделил се с дамата до него - колежката Николета Маданска и живеел самичък. Като за похлупак не гледал и децата и не им обръщал внимание.

" Няма такова нещо! Венелин трепери над децата си като писани яйца, всичко останало е клюки и нелепости ", показа един от доближените асистенти на журналиста.

Относно изявленията на Николета в нета, която постоянно разгласява снимки на двете им деца, само че в никакъв случай в лице, доближени до журналиста разясняват, че писанията му срещу инфлуенсърството нямат за цел да обиден дамата до него и наследниците му.

" Венелин Петков работи към детска академия и е мощно повлиян от дейностите на родители, които пускат реклами с децата си в нета. Това няма нищо общо с Николета ", настояват близки до двамата.

Бившият началник на новините на btv доста рядко разгласява в обществените мрежи, само че преди ден показа публикация за вредите, които търпят хлапетата, чиито лица родителите са употребявали години наред.

Според близки до Маданска и Петков двамата не са се разделили и спортната водеща не е изпадала в следродилна меланхолия, както твърдяха зловредите клюки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР