Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами кацна на Летище София

...
Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами кацна на Летище София
Коментари Харесай

Цунами с първи думи на българска земя - обясни прякора си и слуховете за Велтон

Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами кацна на " Летище София " и приказва пред натрупалите се публицисти, преди да поеме към стадион " Георги Аспарухов ", където би трябвало да премине медицински прегледи и в случай че всичко е наред - да подпише контракт с .

" Мисля, че това е една доста огромна опция за мен. Клубът е огромен, постоянно в първите позиции в България. Радвам се, че ставам част от това семейство. Знам, че ме чака доста работа и старания. Трябва да гоним своите цели в шампионата и останалите задания до края на сезона ", стартира той.
" Левски има положителни футболисти с качества и опит. Това доста ме зарежда и мисля, че ще създадем добър сезон оттук нататък. В момента избирам да играя ляв бек. Не е проблем и да бъда стопер. Важното е да играя и да съм потребен за моя тим ", съобщи Вендерсон и отговори на въпрос от кое място идват прякорът му Цунами:
" Преди като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах доста голове. И поради това ме нарекоха Цунами ".
Бразилецът бе запитан и за неговия съотборник Велтон, за който също има информации, че е мечтан от " сините ", само че има контракт с Ботафого до лятото на 2022 година:
" Нямам такава информация, а общувах с него. Не ми е споделил такова нещо, мисля че той има контракт с бразилския ни тим. Надявам се обаче да пристигна, тъй като е доста добър футболист и ще е хубаво да е тук ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР