Велосипедист е загинал при пътен инцидент на пътя от Кърджали

...
Велосипедист е загинал при пътен инцидент на пътя от Кърджали
Коментари Харесай

Черна събота! Втора жертва при инцидент на пътя. Линейка хвърчи към

Велосипедист е умрял при пътен случай на пътя от Кърджали за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “. Това оповестиха от ОДМВР-Кърджали, представени от Блиц.

``
реклама

Временно придвижването по пътя при км 360 се реализира в едната лента. 37-годишен бил открит мъртъв в канавка на основния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ” в региона на село Загорско.

Сигналът за случая е подаден тази заран в полицейското ръководство в Момчилград в 10.30 часа. Преминаващ пасажер забелязал тялото на мъжа, чиято идентичност е открита. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград прави оглед на мястото на произшествието. Полицията умолява жителите, които имат информация за случая, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност. Движението в региона на произшествието се отклонява в едната пътна лента.

Това е втори смъртен случай за през днешния ден на пътя. По-рано жена почина, откакто бе блъсната от автомобил на бул. " Сливница " и " Христо Ботев " в посока Сточна гара. Сигналът за случая е получен в 7.56 ч.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР