Велосипедист е в болница, след като се изпречил на пътя

...
Велосипедист е в болница, след като се изпречил на пътя
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Моторист блъсна колоездач, прати го в болница

Велосипедист е в болница, откакто се изпречил на пътя на мотор, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 17 часа през вчерашния ден на улица „ Пристанищна “ в Лом. 64-годишен дядка карал колелото си в посока от жп гарата към улица „ Александър Стамболийски “. Разсеяният дъртак решил ненадейно да се престрои от лявата в дясната пътна лента, без да се убеди, че няма да сътвори заплаха за другите участници в придвижването. За неволя в този миг около него минавал мотоциклет „ Сузуки “ с монтанска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 32-годишният А.А. от Лом. Рокерът не съумял да избегне удара и двамата се сблъскали и паднали от транспортните си средства.
Свидетели на мелето неотложно подали сигнал в полицията и извикали кола за спешна помощ. Очевидците съобщили, че и двамата участници в ПТП-то са потърпевши. Пристигналите медици открили, че с по-тежки контузии е възрастният колоездач. Той е откаран в локалната болница, където му е установена фрактура на черепа. Настанен е за лекуване в отделението по упойка и интензивно лекуване, като заплаха за живота му няма, безапелационни са лекарите. Мотористът е прегледан на място и не е приет в болница.
Водачите са тествани за приложимост на алкохол, като пробите им са негативни. На велосипедиста е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР