Велоалея ще свързва селата Варвара и Ветрен дол в община

...
Велоалея ще свързва селата Варвара и Ветрен дол в община
Коментари Харесай

Велоалея ще свързва две села в община Септември

Велоалея ще свързва селата Варвара и Ветрен дол в община Септември. Това реши на днешното си постоянно съвещание Министерският съвет. За задачата общината ще получи безплатно от страната три парцела с обща повърхност 52.5 дка, намиращи се в селата.

Велоалеята се построява, с цел да бъде облагороден региона, да се развива спортът и туризмът и да се сътвори опция за интензивно придвижване на живеещите в общината, акцентират в решението си от Министерския съвет.

Правителството утвърди още прехвърлянето на собствеността на две професионални гимназии от обществена държавна, ръководена от земеделското министерство, към общинска в интерес на община Русе. Става въпрос за гимназиите по селско стопанство " Ангел Кънчев " и по дървообработване и вътрешна архитектура " Йосиф Вондрак ".

Министерският съвет промени и свое решение от ноември 2012 година, с което са отчуждени парцели и елементи от парцели - частна благосъстоятелност, за държавна потребност за построяването на обход на Монтана. С смяната са направени корекции, свързани с отчуждените притежатели на парцели, без да се визира размерът на избраните компенсации.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР