Велко Топалски Facebook Twitter Viber Още възможности за споделяне Google Plus LinkedIn

...
Велко Топалски Facebook
Twitter
Viber Още възможности за споделяне Google Plus LinkedIn
Коментари Харесай

"Байерн" отрече за интерес към Кристиано Роналдо

Велко Топалски
Facebook Twitter Viber Още благоприятни условия за шерване Гугъл Plus LinkedIn Email 18:43, 19 юни 17, 133 0
© Reuters

Баварците нямат желание да притеглят звездата на " Реал "

Изпълнителният шеф на " Байерн " (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге отхвърли слуховете, че баварците се интересуват от звездата на " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо.

" Свикнали сме със спекулациите по време на трансферния интервал. По предписание резервираме безмълвие, само че желаеме един път вечно да изясним, че слуховете за Кристиано Роналдо са неоснователни ", сподели Румениге.

Роналдо е център на трансферни спекулации, откакто португалския вестник " Бола " и испанските " Ас " и " Марка " написаха, че 32-годишният нападател желае да напусне " Реал ". Футболистът ще бъде съден от испанската прокуратура за укриване на 14.7 милиона евро, дължими върху имиджовите му права в интервала сред 2011 и 2014 година

Сънародникът и съотборник на Роналдо в " Реал " Пепе е предложил на носителя на четири " Златни топки " да подпише с ПСЖ, написа " Марка ". Защитникът се опитал да убеди Роналдо, че белите са се отнесли с неуважение към него, откакто не са го защитили в обвиняванията за данъчни измами.

Роналдо е свързван и с трансфер в предходния му клуб " Манчестър юнайтед ". Бившият футболист на " Юнайтед " и " Реал " Дейвид Бекъм съобщи, че португалецът би трябвало да се върне назад при " алените дяволи ".

В момента 32-годишният нападател е с националния тим на Португалия в Русия, където се организира Купата на конфедерациите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР