Велизар ЕНЧЕВПредседателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев се срещна

...
Велизар ЕНЧЕВПредседателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев се срещна
Коментари Харесай

Готвим ли се за война?

Велизар ЕНЧЕВ
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев се срещна с... представители на Министерството на защитата на Съединени американски щати. Срещата се е провела в Пентагона, а за нея ни споделя самият той в профила си в обществената мрежа.
Ето какво е написал Георгиев:
" Проведохме работна среща в Пентагона с представители на Министерството на защитата на Съединени американски щати, на която дискутирахме прилаганите от тях политики за положително ръководство. Обсъдихме ролята  на самостоятелните звена за надзор на обществените институции, както и структурите за контрол в самите министерства/департаменти.
Важна роля в тях има Дирекцията на Генералния контрольор, част от федералното държавно управление, което реализира надзор за правомерност на активността на всички институции, работещи в региона на сигурността и защитата. За нас като евроатлантически сътрудник е от извънредно значение доверието в службите за защита, изключително във времена на тествания, в които живеем.
Department of Defence "
-------------
Серия от въпроси поражда тази неуместна среща сред началник на столичен парламент и военното министерство на една велика мощ:
Какви са прерогативите на шефа на СОС в региона на защитата на столицата и на страната?
И въобще има ли СОС каквито и да е преимущества в областта на защитата, с изключение на в практикуване на надзор (заедно с Гражданската отбрана) при поддръжката на подземните убежища в София?
Вместо Георгиев да ни осведоми за своя работна среща с кмета на Вашингтон, ние с учудване научаваме, че той посещава американското военно министерство.
Затова третият въпрос е най-важният: готви ли се България за война, заради което столицата би трябвало да бъде предпазена от въздушно нахлуване или от терористичен акт?
Защо другояче Георгиев ще пуска информация за тази среща в персоналния си профил, а не на уеб страницата на Столична община? Може би тъй като софийският плебс се приготвя за военно състояние?
Жълтопаветният и шарлатанският плебс, който на 2 април с две ръце гласоподава за Коалицията на войната.
Десният офисен планктон да чака повиквателни от Софийското военно окръжие. И да не се ослушва, да не бяга по мрачно към Терминал 2, а със строева евроатлантическа стъпка да поема към бойните полета на Украйна.
Каквото повикало, такова се обадило!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР