"Велизар Енчев се свърза с мен и ме попита дали

...
"Велизар Енчев се свърза с мен и ме попита дали
Коментари Харесай

БАРЕКОВ с унищожителен коментар: Това, което Джамбазки прави в българската политика, много наподобява деянието на атентатора в Крайстчърч! На практика с говоренето си на тема национализъм, Джамбазки изцяло обслужва ДПС!

"Велизар Енчев се свърза с мен и ме попита дали имам повече информация дали Джамбазки изобщо има тапия за приключено висше обучение. Искам да кажа, че в Екологичен потенциал всеки може да стане евродепутат, в случай че премине изборната преграда. От там насетне, Екологичен потенциал няма никакви условия към пол, обучение. Има хора с няколко професорски степени, има и хора, които нямат обучение. Джамбазки не е задължен за разлика от мен да разгласи своя учебен ценз. Затова не го е направил. Няма и CV. ", това съобщи евродепутатът Николай Бареков в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия Евроком.

Проверка на Байрактаров посочила, че Джамбазки има трудов стаж, който не изисква учебен ценз, като общински консултант от ГЕРБ. Недопустимо е един остарял ерген като Джамбазки да се подиграва в всякакви изявленията с "шекспировият британски на Бареков " и каква опасност бил той за българските деца, в случай, че Бареков е татко на четирима сина.

Преди предаването,в персоналния си фейсбук профил, Николай Бареков разгласи, че дава една еврозаплата, в случай че се откри жител, който успее да откри тапия на господин Джамбазки. Ако той самия показа своята тапия, ще получи тази заплата.

Бареков желае да помогне на сътрудника си, тъй като към момента носи отговорност за него в Европейския парламент.

Европейският реакционер Ян Захрадил ще бъде формален посетител на конгреса, чийто хазаин е Николай Бареков. Този конгрес ще се организира на 22 март, в зала 6 на НДК, а провалената подигравка на Ангел Джамбазки, който причислява себе си към консервативното семейство и провежда спонтанни конференциики от името на АКРЕ, няма нищо общо с формалното събитие.

Бареков запита кой заплаща за тези подправени конференции на Ангел Джамбазки и медиите, които тиражират подправената вест не се ли интересуват от кое място са средствата за образуване на такова събитие.

"Не се ли интересуват медиите, които водят огромна акция в реклама на Джамбазки, че има опция парите, с които той разполага и им заплаща, да са от кражба на българско поданство, от паспортите, продавани под надзора на Каракачанов?', попита евродепутата.

По тематиката Русия Бареков разяснява:

"За Русия участвах в дебатите, тъй като давам отговор за връзките на Екологичен потенциал с Русия. За жал в Екологичен потенциал е цялостно с популисти и елементарни хора, които не знаят какъв е техния народен интерес. "

"Има една партия, която зове себе си "русофилска партия " - Движение за права и свободи. Също по този начин има още няколко депутати, които се афишират за русофили в Екологичен потенциал. Странно, само че един от тях е господин Джамбазки. Той служи на господин Каракачанов, който купува американските F16, само че се афишира за някакъв тип представител на русофилите в Екологичен потенциал. Резолюцията, която одобри Екологичен потенциал е за налагането на нов вид наказания против Русия. Препоръчва се прекъсването на Северен поток 2, което директно визира България. " съобщи евродепутатът.

Бареков показа, че Ангел Джамбазки е дал своя вот в Екологичен потенциал не просто против рухването на глобите против Русия, само че той не е дал своя вот за влизането и действието на "Закона Магнитски " на територията на Русия. Това е един преход, който обслужва една теза на водача на ББЦ - националните наказания против Русия, да бъдат сменени с лични такива. Това автоматизирано значи, че бизнес територията Русия, ще бъде отворена в някаква степен.

Движение за права и свободи са подкрепили подкрепяването на връзките на Европейски Съюз с Русия и по този метод затварят вратата Турски поток -продължение като български, с което значи, че Движение за права и свободи от горната страна удря тежко по Бойко Борисов и по ГЕРБ. Това от своя страна съответствува с двойствената игра на Марешки тази седмица, който като изцяло подвластен от съд, от прокуратура, както знаем, изигра някакъв сценичен очерк, явно стимулиран от Движение за права и свободи. Това стана в един и същи ден, показа Николай Бареков.

Защо Джамбазки е дал своя вот неверно? Като гласоподава срещу, Джамбазки се пробва да затвори вратата към прехода от национални към лични наказания по отношение на Русия.

"Аз нямаше по какъв начин да гласоподавам нито "За " нито "Против ", по тази причина гласувах "Въздържал се ". Това е позиция да не гласуваш против Русия на инат. Това е позиция към цялата тази нелепа изчерпателност на тази резолюция. ", установи Бареков.

"Аз тъй като имам и друга работа, с изключение на да заставам и да гласоподавам в Екологичен потенциал и имах напълно друга посока на пътешестване, не съумях да вземам участие в гласуването за Турция. ", сподели Бареков.

Евродепутатът бе котегоричен, че това гласоподаване е разделило европейските националисти. Най- твърдите националисти са дали своят вот срещу тази резолюция, която лишава европейските вероятности пред Турция и стопира договарянията.

"Как можеш да промениш Турция, като й затваряш вратата и я оставяш в лапите на Ердоган? ", запита Бареков.

Тези отпред с Джамбазки, които в този момент ще обикалят по студията и ще се бият в гърдите по какъв начин са затворили пътя на Турция, по какъв начин са изхвърлили Турция от Европейски Съюз, дават ли си сметка, че 2 милиона бежанци стоят още на територията на Турция и че Ердоган във всеки един миг може да ги насочи насам? Дори Кипър гласоподава за европейската вероятност на Турция, съобщи водачът на ББЦ.

Във връзка със злополучните събития към атентата в Нова Зеландия, Бареков показа мнение, че това е последна демонстрация на това, което ние в България към момента не можем да осмислим. За нас политическото говорене на тематика "заплаха от ислямски радикализъм " се свежда до това да отпуснем на мюфтиите 8 милиона, с цел да си платят отговорностите към Национална агенция за приходите и прословутото изявление на господин Борисов, че на всеки ъгъл в България се продават дюнери.

Консерваторът опроверга образеца на Борисов, като вметна, че В Крайстчърч има две джамии и това не избави хората от коренен тероризъм, без значение той с какво лице е.

Много трезвомислещи мюсюлмани се опълчиха, тъй като прозряха какъв мръснишки скрит план се целеше през опрощаването на тези задължения.

"Терористът от е едно момче под 30 години, което е фитнес инструктор по специалност. Един фитнес инструктор не може да си разреши едномесечна екскурзия из половин Европа с наета кола и тези оръжия. Някой е финансирал това. Не изключвам опцията някое разузнаване на коренно ислямско крило да е взело участие в инспирацията на този атентат. ", показа съмнения Бареков.

Това, което Джамбазки прави в българската политика, доста прилича действието на атентатора в Крайстчърч. На процедура с говоренето си на тематика шовинизъм, Джамбазки напълно обслужва Движение за права и свободи!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР