Велизар ЕНЧЕВ Македонският премиер направи изказване в парламента, което е

...
Велизар ЕНЧЕВ Македонският премиер направи изказване в парламента, което е
Коментари Харесай

Шамар от Заев за Борисов

Велизар ЕНЧЕВ

Македонският министър председател направи изявление в Народното събрание, което е следващо доказателство за същинската му същина на коренен македонист, отричащ всичко българско. "Сбъдваме вековните фантазии на предците - да бъдем македонски народ, който приказва македонски език. Имаме контракт с ясно признание на македонския език и еднаквост. Защитихме идентичността за епохи ", съобщи Зоран Заев...
Прав е македонистът Заев! С гръцко-македонския контракт и българо-македонското съглашение от 1 август предходната година се сбъдна фантазията на сръбските шовинисти да отродят българите в Македония от Майка България. Сбъдна се фантазията на Илия Гарашанин и Стоян Новакович да наложат непозната еднаквост на македонските българи и им дадат написан на сръбска пишеща машина "македонски език ".
Сбъдна се фантазията на гръцките андарти да обезбългарят с реки от кръв Егейска Македония. Сбъдна се фантазията на диктатора Тито и сръбските комунисти Вардарска Македония да е безконечен зложелател на България. Както Димитров се прегърна с Тито и македонизира Пиринския край по заповед на Сталин, по този начин Борисов и Заев удушиха българската идея в Македония по команда от Брюксел.
Само едно не е ясно след днешното (вчерашното - бел. ред.) изказване на Заев: След като няма никакъв отвод от антибългарския македонизъм, защо ще договаря смесената българо-македонска комисия за учебниците?

Facebook

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР