Велислава Миланова ни среща с един от най-добрите музиканти у

...
Велислава Миланова ни среща с един от най-добрите музиканти у
Коментари Харесай

Музикантът Ангел Дюлгеров за любовта си към Ботев Пловдив

Велислава Миланова ни среща с един от най-хубавите музиканти у нас - Ангел Дюлгеров - китарист, компзитор, текстописец и шеф на бенда на Лили Иванова, само че и почитател на Ботев Пловдив. За " Домът на футбола " по DIEMA SPORT той споделя по какъв начин се е запалил по " жълто-черния " тим и разкри какъв брой често ходи на мачове.

" Нещата се случиха в квартала с другари, зад блока, там се играеше футбол по през целия ден. Точно приятелите ми възпламениха тази пристрастеност към тима. Ходихме на мачове на остарелия " Колеж ". Това нещо остави у мен дълбока диря. Мисля, че това е общото сред музиката и спорта, когато аз съм на сцената тръпката, която чувствам е нещо като тази, която изпитва един футболист на терена, когато се раздава за публиката и тима ", показа Дюлгеров.

" Този полусезон съм съумял да дойда на два мача, искаше ми се да са на повече, работата ми е много ангажираща. Дойдох на дербито с Локо Пловдив и ме е гняв, че не ги бихме ", описа той.

" Бях в Балчик, имах концерт и сега, в който станахме първенци излязох на терасата и изкрещях: " Само Ботев ". Бил съм в агитката, с цел да усетя каква е тръпката. Когато съм с децата не бих отишъл там. В момента тимът ми харесва, дълго време не ми харесваше. На всички ни се искаше още от откриването на стадиона да сме на високо равнище ", добави музикантът.

" Мечтата ми е Ботев да бъде резистентен клуб. Надявам се Ботев да участва в първата шестица и повече участия в Европа ", пожела си Ангел Дюлгеров.

Повече вижте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР