Велислава Кръстева да освободи театъра от присъствие си, което създаде

...
Велислава Кръстева да освободи театъра от присъствие си, което създаде
Коментари Харесай

Албена Колева: Велислава Кръстева трябва да подаде оставка

Велислава Кръстева да освободи театъра от наличие си, което сътвори конфликтната обстановка.

Това съобщи актрисата Албена Колева пред бТВ, разяснявайки абсурда, който тресе Народния спектакъл „ Иван Вазов ” към този момент повече от месец – надраската от Александър Морфов врата на PR-а на театъра Велислава Кръстева, последвалата оставка на драматурга Захари Карабашлиев и депозирането на такава от страна на Явор Гърдев.

Актьори, отпред с Валери Йорданов, започнаха подписка в поддръжка на основния режисьор на първата ни сцена.

Целенасочено се води война с Александър Морфов и целеустремено се желае той да напусне. А той към този момент го е правил това няколко пъти и всякога Народния спектакъл се е спихвал като балон – от вътрешната страна и извън, разяснява Колева.

Според актрисата шефът на НТ „ Иван Вазов ” Васил Василев с невземането на никакви ограничения по проблема, продължава да подтиква абсурда.

Този път ние го (Александър Морфов – бел. ред.) молим да остане, сподели Колева и добави: Ако госпожа Кръстева е другар на театъра, както твърди, и на господин Василев, може по най-човешки метод да си подаде оставката, добави актрисата, която се подписа под „ Апел за избавление на Народния спектакъл ".

Вкарването в чиновнически рамки изкарва артиста от равновесие. Актьорът би трябвало да бъде освободен от всевъзможни политически нелепости, административни тъпотии, управленчески заповедички, приятелски съд и комисии – тези неща вкарват друга връзка в театъра. Артистът не е човек, който отива в театъра от 8 до 17 часа, съобщи Албена Колева.

Обстановката в театъра в действителност е токсична, тъй като колективът се настройва един против различен, призна Колева и добави: Вечер тези хора би трябвало да се хваната ръка за ръка и да се поклоним дружно! /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР