Велинградският Али Баба ще ни разказва приказка за Деня на

...
Велинградският Али Баба ще ни разказва приказка за Деня на
Коментари Харесай

Найденов: Велинградският Али Баба ще ни разказва приказка за Деня на детето

 " Велинградският Али Баба ще ни споделя приказка за Деня на детето. Има единствено две особености: Този Али Баба вярна дума не споделя и дели плячката САМО на 1. " Това написа във " Facebook " някогашният съучастник на Васил Божков - Цветомир Найденов.

По-рано денем предприемачът Васил Божков разгласява видео във Facebook, в което прави отпратка към статия на Дойче Веле - България.

" Преди 10 дни Deutsche Welle разгласява приказка за Али Баба. Хунтата се скри и замълча. Утре Али Баба ще опише същинската история ", споделя той посредством видеото.

Статията на Дойче Веле се споделя: Да проверим версията на Васил Божков. Ето част от нея: 

Имало едно време една щастлива страна, чийто бюджет трябвало да получи 700 милиона лв. повече от игри на шанса. Вместо в бюджета обаче, жълтиците отишли в пещерата на Али Баба. Сговорили се Али Баба да раздели огромната плячка със свои приятели. Да даде част от нея на телевизия под формата на контракти за реклама. С друга част да устоя огромен столичен клуб. Али Баба схванал по какъв начин да дели жълтиците на срещи с финансовия министър и притежатели на малкия екран. Дори си запазил паметна бележка от едната среща, на която попадал подписът на негов приятел под ангажимент да му обезпечи държавен балдахин. За другите срещи пък Али Баба запазил есемеси. Нещо обаче в сговора се развалило. Другарите завидели на Али Баба и решили да му лишават цялата хазартна пещера. За да се избави, той се качил на летящото си чердже и се озовал в приказния Дубай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР