Велинградската професионална гимназия по икономика и туризъм Алеко Константинов е

...
Велинградската професионална гимназия по икономика и туризъм Алеко Константинов е
Коментари Харесай

И Велинград вече има гимназисти - европосланици

Велинградската професионална гимназия по стопанска система и туризъм „ Алеко Константинов ” е определена за учебно заведение Посланик на Европейския парламент през актуалната 2017/ 2018 образователна година. По този мотив се състоя осведомителна среща, на която формален посетител бе зам.-кметът на община Велинград Светла Томова. Тя поздрави младшите посланици с думите: „ Радвам се, че имам опцията да ви пожелая кураж, сили и воля в неспирните Ви стремежи за асимилиране на познания и новостите на времето. Пожелавам на управлението и учителите да не стопират да търсят най-хубавите способи и новаторски практики в образованието. А на Вас скъпи възпитаници, да останете все по този начин виновни, осведомени и надарени европейски жители! Вие сте персони, с които община Велинград се гордее! “

Чрез интерактивна викторина 20-те младши посланици предадоха своя възторг за европейския план и демонстрираха на своите съученици какво са научили дотук за европейските институции. Разказаха за историята на Европейския съюз и неговите правила. Отговаряха на въпроси и дадоха рекомендации свързани с нашите права в Европейското пространство.

Обобщиха, че вложенията в образованието и образованието са от основно значение за стимулиране на личностното развиване и възстановяване на вероятностите за работа на младежите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР