Велинград протестира заради авария на водопровод и липса на вода.

...
Велинград протестира заради авария на водопровод и липса на вода.
Коментари Харесай

Велинград протестира заради авария на водопровод и липса на вода

Велинград стачкува поради повреда на тръбопровод и липса на вода . Поредна повреда на основен тръбопровод докара и до следващо безводие в елементи на квартал Каменица, оповестява БГНЕС.

Недоволстващи жители се събраха в центъра на квартала и блокираха входа и изхода на града . Проблемът в Каменица е от десетилетие, проблем е и шефът на водното сдружение, изяснява кметът на Велинград Костадин Коев.

Той признава, че шефът е негово предложение, само че откакто не може да се оправи с работата не би трябвало да стои там. С несъответстващо държание шефът създавал безпорядък в цялата система, изяснява кметът.

Коев се обръща към всички партии и жители , в случай че някой има предложение за специалист, който да стартира да взема решение проблемите , е подготвен за всяка една кандидатура.

В същото време на митинга е задържана жена , откакто отхвърля да напусне пътното платно. Полицията разяснява, че не е осведомена за митинга , както е съгласно закона, само че оставили хората да изразят своето неодобрение, оповестява НоваТВ.
 Във Велинград недоволстват поради чести ВиК повреди
Във Велинград недоволстват поради чести ВиК повреди

Проблемът е от над 10 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР