Велина Велиноваactualno.comДве снимки и две изречения. С толкова беше спомената

...
Велина Велиноваactualno.comДве снимки и две изречения. С толкова беше спомената
Коментари Харесай

Една българка попита: Забравихте ли Ботев?

Велина Велинова

actualno.com

Две фотоси и две фрази. С толкоз беше упомената 173-та годишнина от рождението на Христо Ботев по една от националните малките екрани. " Калофер означи събитието с цветя и венци ". Това е. Ботев, завещал ни най-високия духовен блян - свободата, както и силата на един неотстъпчив темперамент, заслужи толкоз. На предпоследно място в новинарската емисия! По-важен от някакъв си доматен фестивал в Испания, само че не задоволително значим, с цел да му бъде обособен най-малко един репортаж!

Междувременно половината от ефирното време на новините по същата телевизия беше заето от репортажи за Йордановден. Да не помислите обаче, че стана дума за същината на Богоявление! Не се заблуждавайте - по-значимо съгласно редакторите беше кой тъкмо е хванал кръста в ледените води. Репортажи от близки и далечни точки на родината съобщаваха кой се е добрал до разпятието за 5-та поредна година, дали плуването на ниски температури калява организма, че едно учебно заведение провело надпреварата за кръста в басейн с топла вода за децата... 

 

Цялата обява ТУК

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР