Великолепното представяне на Шефийлд Юнайтед във Висшата лига продължава с

...
Великолепното представяне на Шефийлд Юнайтед във Висшата лига продължава с
Коментари Харесай

Шефийлд Юнайтед вече е 5-ти след нов успех във Висшата лига

Великолепното показване на Шефийлд Юнайтед във Висшата лига продължава с цялостна мощ. Момчетата на мениджъра Крис Уайлдър записаха нова победа в шампионата, като този път в жертва на „ остриетата” падна отборът на Борнемут.

Победата с 2:1 на Юнайтед не пристигна по никакъв начин елементарно, като домакините трябваше да вършат цялостен поврат на резултата, с цел да вземат цялостния комплект точки.

Тимът от Шефийлд събра актив от 39 пункта и се настани на петото място във краткотрайното класиране, измествайки състава на Тотнъм, който е с две точки по-малко, само че и мач пасив.

„ Червешките” от Южния бряг откриха резултата още в 13-ата минута на дуела. След многоходова офанзива, минала и през двата фланга, в последна сметка топката се озова отляво и бе центрирана в пеналта, където последва удар към вратата на домакините. Стражът Дийн Хендерсън парира топката, която обаче попадна на пътя на Уилсън, който с мощен шут под гредата не остави шансове на вратаря.

В заключителните секунди на първото полувреме домакините въпреки всичко демонстрираха темперамент и съумяха да изравнят. След центриране от корнер и неумела игра от страна на вратаря Аарън Рамсдейл, последва меле, при което най-съобразителен бе капитанът на домакините Били Шарп.

През втората част „ остриетата” вкараха и втори гол, с който си осигуриха и триумфа в мача. В воин за своите се трансформира Джон Лундстрам. След отлична офанзива отляво и центриране пред вратата, Лундстрам бе на точното място, с цел да засече и да вкара за 2:1. Това се оказа и крайният резултат в срещата.

Шефийлд Юнайтед се изкачи на пета позиция във краткотрайното класиране, до момента в който Борнемут продължава да бъде в рискова непосредственост до зоната на изпадащите във Висшата лига. „ Черешките” са 16-ти, на две точки от Уест Хем, който заема 18-ото място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР