Великолепният Камен Донев ще представи двете си представления - авторски

...
Великолепният Камен Донев ще представи двете си представления - авторски
Коментари Харесай

Камен Донев и моноспектаклите му превземата сцената в парка на Военна академия

Великолепният Камен Донев ще показа двете си представления - авторски моноспектакли: “Възгледите на един преподавател за Народното творчество” и “Възгледите на един преподавател за всеобщата просвета” на 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна акадамия. Началото на постановките ев 21:00 ч., а това ще бъде десетото им следващо изиграване на това, толко прелестно за спектакъл, място. Двете дати са преместените от “София Моно 20202” и притежателите на билети оттогава за тях, ще важата без презаверка.
След близо 4 месеца на цялостна изолираност, сега артистът Камен Донев започва огромно оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из цяла България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата за лятото. Турнето на артиста ще завърши на 30 септември с огромен концерт в Античния спектакъл в Пловдив, с присъединяване на гост-изпълнители.
Билети за 10 и 11 юли за двете постановки в София в парка на Военна академия можете да закупите от системата на Тicketportal.bg тук:
http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43786
и тук: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43785
Предлагат се още в книжарници Booktradeing, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Можете да се присъедините към събитията във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/297818394704305/
и тук: https://www.facebook.com/events/4202322496475392/

Напомняме ви, че и другите постановки, които бяха преместени, заради дъждовете, ще се играят на нови дати на сцената в парка, както следва:
“Изневери в повече” – на 23 ЮЛИ
“Aз, досадникът” – на 26 ЮЛИ
“Мариус 50” – на 8 СЕПТЕМВРИ
“Грамофонът” – на 9 СЕПТЕМВРИ
“Черното пиле” - на 10 СЕПТЕМВРИ

Следете и за другите спектакли, концерти и събития, които ще се случват на Открита сцена в парка на Военна академия, през цялото лято – в уеб страницата Ticketportal.bg и на страницата им във фейсбук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР