Великобританският диджей Скот Милс попитал Роби Уилямс дали би се

...
Великобританският диджей Скот Милс попитал Роби Уилямс дали би се
Коментари Харесай

Ще участва ли Роби Уилямс на Евровизия?

Великобританският диджей Скот Милс попитал Роби Уилямс дали би се състезавал на песенния конкурс Евровизия, на което огромният Роби отвърнал с "Бих го направил.Обмислям го ", предава The Sun.

"Той е огромен почитател на състезанието и не мисля, че се майтапи. Би било необикновено, той е страховит реализатор. ", споделя за изявлението с Роби Скот Милс.

"Всичко, което би трябвало, е една огромна звезда да каже "Да, ходя на Евровизия! " и това тотално ще промени курса на Евровизия от тук нататък. ", добавя диджеят.

Англия не е печелила Евровизия от две десетилетия насам, само че съгласно Скот, в случай че Роби Уилямс се яви, успеха им е в забрадка вързана. Последният път, когато англичаните сграбчиха статуетката беше през 1997, когато бандата Katrina And The Waves победиха над останалите участници.

Скот Милс, който води излъчването на състезанието на Острова, прикани и други звезди и огромни имена да последват образеца на Роби. Той сподели:

"Ако всички виждаха Евровизия по този начин, както го виждат Швеция и останалите скандинавски страни, всички огромни реализатори биха желали да вземат участие и да показват страните си. "

Днес ще се организира втория полуфинал на Евровизия. За финала има още едвам 10 места, за които ще се състезават 18 страни в следния ред: Норвегия, Румъния, Сърбия, Сан Марино, Дания, завърналата се в състезанието Русия, Молдова, Холандия, Австралия, Грузия, Полша, Малта, Унгария, Латвия, Швеция, Черна гора, Словения и спечелилия от 2016 година - Украйна.

България с групата Equinox към този момент се класира на финала, който ще се излъчва онлайн в събота от 22:00 часа по Българска национална телевизия. Те ще пеят във втората половина от шоуто, само че още не е ясно под кой номер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР