Великобритания все още не е установила причината за експлозиите в

...
Великобритания все още не е установила причината за експлозиите в
Коментари Харесай

Лондон не вярва, че изпуснат фас е причинил експлозиите в руската база в Крим

Великобритания към момента не е открила повода за детонациите в съветската военновъздушна база в Крим, само че сигурно не счита обяснението на Русия за правдоподобно. Това разгласи английският министър на защитата Бен Уолъс, представен от Би Би Си.

Заедно с министрите на защитата на Украйна и Дания той е съорганизатор на конференция в Дания, отдадена на Украйна. В Копенхаген се събират министрите на защитата на страните, които поддържат Украйна, с цел да обсъдят нова военна помощ за Киев.

Преди да отпътува Бен Уолъс съобщи, че явно не изтърван фас е повода за огъня в съветската военновъздушна база на кримския полуостров, както се пробва да изясни Москва.

" Той не би могъл да провокира две огромни детонации по едно и също време, които не са напълно една до друга ", разясни Уолъс и обърна внимание, че е малко евентуална версията, че детонациите са резултат от украински удар с ракети, дадени от Запада на Украйна.

" Все още е доста рано да се разбере повода за случая във въздушната база " Саки ", счита английският министър на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР