Великобритания вероятно ще види малко сняг на 25 декември –

...
Великобритания вероятно ще види малко сняг на 25 декември –
Коментари Харесай

Бялата Коледа „вероятно“ въпреки най-топлата Бъдни вечер от повече от 25 години

Англия евентуално ще види малко сняг на 25 декември – макар че преди малко е претърпяла най-топлата Бъдни вечер от над 20 години.

Температурите в Хийтроу, югозападен Лондон, доближиха 15,3C в неделя - много над междинното за времето от годината - което го прави най-топлият 24 декември от 1997 година насам. Коледа също се чака да бъде най-горещият в години, като се чака елементи от Обединеното кралство да доближат 14C.

Но макар че Бяла Коледа е изключена за по-голямата част от нацията, една област е на път да паднат люспи, съгласно синоптиците - планините на северна Шотландия. За други елементи на Обединеното кралство Коледа ще бъде малко по-хладна от през вчерашния ден, само че ще остане доста по-топла от междинната за сезона.

Прогнозът на Met Office Дан Страуд сподели: „ Температурите ще доближат своя връх през днешния ден, има лека низходяща наклонност в температурите за Коледа, само че към момента чакаме те да бъдат удобно над междинните. Очакваме 13 и 14C на следващия ден, евентуално ни чака най-топлият Коледен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР