Великобритания трябва да се подготви за следващо унижение. Това заяви

...
Великобритания трябва да се подготви за следващо унижение. Това заяви
Коментари Харесай

Великобритания се готви за следващото унижение

Великобритания би трябвало да се приготви за последващо оскърбление. Това съобщи някогашният водач на английските националисти Найджъл Фараж, представен от Todayng.

Той е неудовлетворен от това, че английският министър председател Тереза Мей е приела изискванията за Brexit на Европейски Съюз.

“Сделката в Брюксел е добра вест за Тереза Мей, като в този момент можем да се придвижим към идващото оскърбление “, написа Фараж в Twitter.

От Европейската комисия оповестиха, че на този стадий е бил маркиран задоволителен напредък по договарянията с Англия. Вече всичко е готово за старта на втората част от договарянията.

Фараж беше един от най-големите поддръжници на излизането на Англия от Европейски Съюз. Той укори Мей, че просто не се е изтеглила от договарянията.

Националистът Стивън Улфи разгласи, че също не е впечатлен от постигнатото в договарянията. Според него с постигнатите резултати, европейските жители във Англия стават по-важни от английските. Той е е неудовлетворен и от обстоятелството, че Англия ще изплати отговорностите си в цялостен размер през идващите две години.

Британското държавно управление се бори за привършване на първата фаза от договарянията. От там желаят започване на комерсиалните договаряния по време на срещата на върха на Европейски Съюз в средата на декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР