Великобритания трябва да реши какво точно иска на преговорите за

...
Великобритания трябва да реши какво точно иска на преговорите за
Коментари Харесай

Меркел: Лондон да реши ясно какво точно иска от Брекзит

Великобритания би трябвало да реши какво тъкмо желае на договарянията за Брекзита, сподели през днешния ден канцлерът на Германия Ангела Меркел, представена от Ройтерс и Асошиейтед прес.

В тирада пред представители на немския бизнес Меркел напомни, че предстоят от шест до осем седмици усилена работа за реализиране на съглашение за раздялата вероятно през октомври. " Икономиката изисква изясненост. Важното е какво в действителност желае Англия. Досега полемиките не бяха доста ясни ", съобщи немският канцлер.

Меркел още веднъж предизвести, че Лондон не може да сортира от кои облаги на единния пазар на Европейски Съюз да се употребява отсега нататък. " Не може да принадлежиш на единния пазар, в случай че желае да принадлежиш на единния пазар в една област, само че не и в останалите три ", заключи тя.

По думите й бъдещите връзки сред Обединеното кралство и Европейски Съюз би трябвало да бъдат дефинирани " допустимо най-конкретно ", тъй като в случай че са прекомерно общи, 21-месечният временен интервал няма да бъде задоволителен за договаряне на изцяло комерсиално съглашение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР