Великобритания спира най-скъпите си инвестиционни визи, затваряйки пътя за постоянно

...
Великобритания спира най-скъпите си инвестиционни визи, затваряйки пътя за постоянно
Коментари Харесай

Великобритания спира да приема супер богаташи

Великобритания стопира най-скъпите си капиталови визи, затваряйки пътя за непрекъснато престояване и английско поданство, което се оказа известно измежду богатите, изключително измежду съветските олигарси.

Програмата за приемане на визи от най-заможните вложители ще бъде спряна от среднощ в петък, преди да влязат в действие промените за битка с изпирането на пари и проведената престъпност, съгласно изказване на английското вътрешно министерство, представено от Bloomberg.

 Британските управляващи проверяват съветските олигарси
Англия стартира война против съветските олигарси

Активите на богаташите могат да бъдат иззети, в случай че са добити по незаконен метод

Кандидатите, които желаят да живеят на Острова, ще би трябвало да дават одит на финансовите си и бизнес интервенции, а държавните облигации са изключени като отговаряща на изискванията инвестиция.

Забраната ще бъде вдигната, щом бъдат въведени измененията, което би трябвало да се случи през 2019 година

 Заявленията за визи понижават след въвеждането на нови инспекции за пране на пари
Заявленията за визи понижават след въвеждането на нови инспекции за пране на пари

Визата е налична за хора, които разполагат с най-малко 2 млн. паунда за вложения в Обединеното кралство. Програмата е отворена за претенденти отвън Европейското икономическо пространство и Швейцария.

Подобни схеми, подкрепяни от държавното управление, не са необикновени. Те са изключително известни в Гърция, Португалия и Испания, а страни като Кипър и Малта от години разчитат на тях. Съединени американски щати имат имиграционна стратегия, известна като виза EB-5, която разрешава на имигрантите, които основават работни места в Съединени американски щати, да останат за непрекъснато.

 Англия е твърдо решена да се отърве от мръсните пари и олигарсите на Русия
Англия е твърдо решена да се отърве от мръсните пари и олигарсите на Русия

Лондонското сити улеснява напредъка на едрия бизнес, обвързван с Кремъл

Най-засегнати от смяната се чака да бъдат съветските олигарси. Англия от дълго време е изключително привлекателно място за супер богатите руснаци като несъмнено и устойчиво място да вършат бизнес, да съхраняват благосъстоянието си и да образоват децата си.

Но с последните ограничавания тази прелест може да избледнее, откакто държавно управление стартира репресии против съветските жители на Острова след случая Скрипал.

 Богаташите бягат от Англия. Къде отиват да живеят?
Богаташите бягат от Англия. Къде отиват да живеят?

Най-заможната част от английското население стартира да се реалокира от Острова

" Няма да толерираме хора, които не играят по разпоредбите и се пробват да злоупотребяват със системата ", споделя министърът, отговарящ за имиграцията Карълайн Ноукс в изказването.

Новите ограничения " ще подсигуряват, че единствено същински вложители, които имат намерение да поддържат бизнеса на Англия, могат да се възползват от нашата имиграционна система ", показва Ноукс.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР