Великобритания ще предостави 100 милиона долара на Украйна чрез Световната

...
Великобритания ще предостави 100 милиона долара на Украйна чрез Световната
Коментари Харесай

Великобритания дава още 100 млн. долара на Украйна, налага нови санкции на Москва |

Англия ще даде 100 милиона $ на Украйна посредством Световната банка, с цел да резервира главните държавни функционалности и да облекчи финансовия напън, породен от съветската инвазия, заяви Ройтерс. 

Британските управляващи обявиха, че следващият финансов транш, който е в допълнение към към този момент обещани 290,95 милиона $, би могъл да бъде употребен за погашение на заплати на чиновници в обществения бранш в Украйна или за финансиране на пенсии и вноски за обществено обезпечаване, прецизира Българска телеграфна агенция. " Въпреки че единствено Путин може да постави завършек на страданията в Украйна, днешният нов финансов пакет ще продължи да оказва помощ на хората, изправени пред влошаваща се филантропична обстановка ", съобщи министър председателят Борис Джонсън.

Британският парламент пък ще гласоподава през днешния ден спомагателни наказания против Москва.

Правителството разгласи, че предлага серия от ремонти към проектозакона за икономическите закононарушения, тъй че корумпираният хайлайф на Владимир Путин да понесе най-големи вреди. Депутатите ще обсъдят тези ремонти в Камарата на общините, които ще разрешат на Англия да наложи " по-твърди и по-бързи наказания и в цялостно сходство с ограниченията на останалите съдружници на страната ".

" Даунинг стрийт " към този момент наложи най-големия пакет от наказания в историята на Англия, както твърди, на Русия, поради нахлуването в Украйна. Те включват цялостно заледяване на активи и възбрана за пътешестване на съветски олигарси, измежду които Алишер Усманов и Игор Шувалов, които са в близки връзки с Кремъл. Санкции са наложени и на самия президент Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров, както и на повече от 300 физически лица в Русия и Беларус.

Борис Джонсън съобщи, че наказателните наказания са безсмислени, в случай че не бъдат приложени вярно, и тези промени в проектозакона ще разрешат преследването на съдружниците на Путин на Острова с цялостно законово съображение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР