Великобритания ще напусне Европейския съюз на 31 октомври, независимо от

...
Великобритания ще напусне Европейския съюз на 31 октомври, независимо от
Коментари Харесай

Великобритания ще напусне Европейския съюз на 31 октомври

Великобритания ще напусне Европейския съюз на 31 октомври, без значение от всичко, сподели през днешния ден представител на английския министър-председател Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

Изявлението му беше в отговор на известия, че държавен консултант е загатнал, че Народното събрание е пропуснал опцията си да спре Брекзит без договорка.

Говорителят сподели, че Англия ще продължи да се стреми към разговор с останалите страни от Европейския съюз в търсене на договорка за Брекзит. По думите му английското държавно управление се надява Европейски Съюз да промени позицията си за защитния механизъм за ирландската граница.

Според в. "Сънди телеграф " Доминик Къмингс - един от архитектите на акцията за излизане от Европейски Съюз на референдума във Англия през 2016 година - е споделил на министрите, че Джонсън може да възнамерява общи избори след 31 октомври, когато е крайният период за Брекзит, в случай че загуби избор на съмнение в Народното събрание.

Попитан дали министър председателят е склонен, че е прекомерно късно да се спре Брекзит без договорка, представителят сподели: "Великобритания ще напусне Европейски Съюз на 31 октомври при каквито и да било условия. Няма в случай че или обаче. Трябва да възстановим доверието в нашата народна власт и да осъществим повтаряните обещания на Народното събрание към народа, като излезем от Европейски Съюз на 31 октомври. "

"Политиците не могат да избират кои гласове да почитат. Те дадоха обещание да почитат резултата от референдума и ние би трябвало да създадем това ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР