Великобритания ще има достатъчно боеприпаси само за два дни в

...
Великобритания ще има достатъчно боеприпаси само за два дни в
Коментари Харесай

Times: Великобритания има достатъчно боеприпаси за два дни в случай на война с Русия

Англия ще има задоволително муниции единствено за два дни при положение на война с Русия, кралството няма задоволително съоръжение за осъществяване на бойни задачи, написа английският публицист Едуард Лукас за вестник Times.

„ Кошмар за всеки боец е приближаването на момента за присъединяване на английските въоръжени сили във война с Русия. Подробностите са строго секретни, въпреки че евентуално не за руснаците. Но огромната картина е мрачна и ясна: Англия няма съоръжение за осъществяване на главната си военна задача... Миналата седмица на конференция за сухопътна война (RUSI Land Warfare 2022) беше казано, че при съветската скорострелност ще свършват артилерийски снаряди единствено за два дни “, предава думите му РИА Новости.

Лукас означи, че при положение на дефицит на муниции във войната с Русия Англия би трябвало да разчита единствено на помощ от Съединени американски щати. „ Когато нашите стандартни муниции се изчерпят, единствено подсилени американци или нуклеарни оръжия ще застанат сред нас и успеха “, написа той.

Според журналиста Русия сякаш „ знае, че десетилетия на блаженство и понижаване на разноските са оставили английските въоръжени сили зле оборудвани “ - изминаха две десетилетия, откогато Обединеното кралство за финален път организира огромно бронетанково обучение в Оман през 2001 година

„ Проблемите, които установяваха с надеждността на оборудването и съществуването на аварийни елементи, гориво и други материали, в доста случаи се утежниха “, заключава създателят.

По-рано някогашният пълководец на сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа военачалник Бен Ходжис описа детайлности за миналогодишните щабни учения на Warfighter, когато запасите от основни муниции за английската войска бяха изразходвани за осем дни в предполагаем спор.

Преди това беше обявено, че готовността на НАТО да се опълчи на Русия, която сплотява алианса, може да се трансформира в едва място за него, следва от публикация в английския The Guardian.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР