Великобритания ще бъде засегната от недостиг на гориво, храни и

...
Великобритания ще бъде засегната от недостиг на гориво, храни и
Коментари Харесай

Недостиг на храна и лекарства грози Великобритания при Брекзит без сделка

Великобритания ще бъде наранена от дефицит на гориво, храни и медикаменти, в случай че напусне Европейския съюз без съглашение, а също по този начин е застрашена от нарушение на работата на пристанищата и твърда граница с Ирландия, демонстрират документи на английското държавно управление, с които се е срещнал в. "Сънди таймс ", съобщи Ройтерс.

Според изданието прогнозите, направени от държавното управление, разказват най-вероятните последствия от Брекзит без договорка, а не най-лошите сюжети.

Правителствените оценки демонстрират, че 85 % от камионите, употребяващи основните пропускателни пунктове на Ламанша, "може да не са подготвени " за френските митници, което значи, че работата на пристанищата може да бъде нарушена в продължение на три месеца, преди придвижването да се усъвършенства.

Правителството също по този начин счита, че е евентуално да се стигне до твърда граница сред английския регион Северна Ирландия и Ирландия, защото сегашните проекти за отбягване на обилни инспекции ще се окажат неприложими.

Според вестника документите, готови този месец, разрешават да се "надникне в тайното обмисляне, реализирано от държавното управление за да се избегне пагубен срив на инфраструктурата на страната ", и показват "най-обстойната оценка за подготвеността на Англия за Брекзит без договорка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР