Великобритания ще бъде принудена да даде виза на руския милиардер

...
Великобритания ще бъде принудена да даде виза на руския милиардер
Коментари Харесай

Британците ще са принудени да дадат виза на Абрамович

Великобритания ще бъде принудена да даде виза на съветския милиардер Роман Абрамович, написа съветският всекидневник „ Взгляд ", който от години има бизнес в английската столица.

Изданието си задава въпроса дали Лондон ще посмее да посегне на най-святото си – Роман Абрамович, който от години живее в британската столица. От известно време стана ясно, че съветският милиардер не може да получи бизнес-виза. Според вестника това е изцяло ненадейно макар предизвестието на Лондон, че ще се стартира инспекции на произхода на средствата на живеещите във Англия към 700 богати руснаци, заяви „ Фокус ".

Преди няколко месеца, развивайки русофобската линия след случая със Сергей Скрипал, държавното управление на Тереза Мей се закани да ожесточи битката с „ прането на пари “. Отчитайки репутацията на Англия като международен център на прането на пари от корупция и укриване на средства от мошениците от целия свят, съгласно изданието. Пита се дали дейностите против Абрамович са демонстративна акция, защото той се е трансформирал в знак освен на съветските, само че изобщо на задграничните новозабогатели милиардери.

На него ще му се наложи да потвърждава произхода на парите си, само че даже и всичко да му е законно, то близостта му с Владимир Путин може да се яви съществена спънка за приемане на английска виза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР