Великобритания се превърна в една от последните страни, въвели забрана

...
Великобритания се превърна в една от последните страни, въвели забрана
Коментари Харесай

Бащата на Борис Джонсън: Ще продължа да си ходя по баровете, въпреки забраните

Великобритания се трансформира в една от последните страни, въвели възбрана за всеобщи събирания на обществени места под опасността от ковид, откакто министър председателят Борис Джонсън се вслуша в препоръките на своите интернационалните сътрудници. Но в това време татко му направи изказване, което безспорно оронва престижа на английския министър-председател.

Стенли Джонсън бе поканен от The Independent, с цел да разяснява обстановката в страната, само че вместо предстоящата поддръжка за наложените ограничавания, той разгласи, че ще продължи да посещава питейните заведения.

“Разбира се, че ще отида на бар, в случай че ми се прииска. Синът ми сподели просто да “избягваме питейни заведения “, само че, в случай че изпитаме потребност, да отидем “, сподели Джонсън-старши.

На въпрос, “защо някой би имал потребност да върви на бар “, той добави, че “хората, които управляват пъбовете, имат потребност от клиенти и не биха желали да затворят порти “.

Подобни изяви едва ли вършат добра услуга на Борис Джонсън в опитите му да задържи властта на “Острова “, защото и без друго една огромна част от обществото не приема задушевно политиката, която води от встъпването си в служба през 2019 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР