Великобритания се нуждае от плавен преход при излизането си от

...
Великобритания се нуждае от плавен преход при излизането си от
Коментари Харесай

Великобритания се нуждае от плавен преход при излизането си от ЕС

Великобритания се нуждае от равномерен преход при излизането си от Европейски Съюз, който да поддържа работните места и вложенията, като бъде обезпечено ново митническо съглашение с евросъюза, с което да се заобикалят бюрократичните пречки в търговията. Това съобщи през днешния ден английският финансов министър Филип Хамънд, представен от Ройтерс.

По думите му Брекзит значи, че Англия ще напусне единния европейски пазар и митническия съюз на блока, само че той желае овакантяване на съюза, което ще поддържа работните места и вложенията.

Британският министър за Брекзита: Напускаме Европейски Съюз

Когато приказвам за Брекзит, който поддържа английските работни места, английските вложения и английския бизнес, имам поради Брекзит, който заобикаля внезапните преходи, уточни Хамънд в изявление за телевизия Би Би Си.

Финансовият министър уточни също по този начин, че " не е ням " за това, че гласоподавателите са изморени от орязването на разноските.

На въпрос дали ще продължи с плануваното редуциране на разноските с 3 милиарда английския лири (3,8 милиарда долара) от средствата за локалните управляващи, Хамънд отговори, че ще прегледа още веднъж предложенията на държавното управление в светлината на резултатите от парламентарните избори, когато разгласи идващия си бюджет през ноември.

Европейски Съюз разгласи основни претенции по въпроса със сметката за Брекзит

Правителството цели да трансформира бюджетния недостиг на Англия, който възлиза на 2,5 % от брутния вътрешен артикул през предходната финансова година, в остатък доникъде на идващото десетилетие.

Лондон ще изиска от Европейски Съюз милиарди при Брекзит

" Ще разгледаме всички тези неща. Очевидно, не сме глухи. Чухме посланието от изборите предходната седмица. Трябва да забележим по какъв начин ще се оправим с провокациите в стопанската система, уточни Хамънд.

" Разбирам, че хората са изтощени от годините на тежка работа за възобновяване на стопанската система след огромния срив 2008-2009 година. Но би трябвало да се живее с това, с което разполагаме, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР