Великобритания се готви за удължаване на локдауна, след като Борис

...
Великобритания се готви за удължаване на локдауна, след като Борис
Коментари Харесай

The Times: Защо британският щам може да се окаже по-смъртоносен?

Великобритания се готви за удължение на локдауна, откакто Борис Джонсън разкри, че новият вид на ковид в Обединеното кралство може да бъде към една трета по-смъртоносен, написа английският народен всекидневник The Times, представен от " Фокус ".
Премиерът съобщи, че няма да обмисля облекчение на рестриктивните мерки, до момента в който " неприемливо високите " равнища на зараза не намалеят и не се знае повече за разновидностите.
Развитието провали очакванията за бързо разхлабване на ограниченията, откакто най-уязвимите хора бяха имунизирани. Премиерът Джонсън предизвести страната, че ще би трябвало да живее с Covid-19 " дълго време ", откакто се оказва, че новият вариант освен се популяризира по-бързо, само че може да бъде и по-смъртоносен.
Джонсън сподели, че „ значително въздействието на този нов вид значи, че Националната здравна система (НЗС) остава под толкоз мощен напън “, макар ранните признаци, че броят на приетите в болница може да наближава своя пик.
 30% са към този момент искащите ваксина в системата на образованието 30% са към този момент искащите ваксина в системата на образованието
30% и повече са към този момент учителите и непедагогическият личен състав, както и ползвателите на обществени услуги в домовете за остарели хора, които ис...
Рекордните 409 855 първи дози ваксини бяха сложени във Англия в четвъртък, което докара общия брой на имунизираните до 5 383 103. Поставени са и към 466 796 втори дози.
Борис Джонсън сподели на конференция на Даунинг Стрийт: „ Наистина не можем да стартираме да обмисляме разхлабване на ограниченията, до момента в който не се уверим, че програмата за имунизация работи, до момента в който не се уверим, че нямаме нови разновидности или промени в нашето здравно схващане за вируса, които могат да повлияят на нашите калкулации. Мисля, че най-важното е, че би трябвало да сме в състояние, при което растежът на заразяване към момента не е толкоз висок. "
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР