Великобритания прекали, настана време да отговорим. Така позиция изрази руският

...
Великобритания прекали, настана време да отговорим. Така позиция изрази руският
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Време е да отговорим на британците

Великобритания прекали, настана време да отговорим. Така позиция изрази съветският външен министър Сергей Лавров, написа съветското издание Правда.ru.

По думите на дипломата Англия не може да избяга от отговори на въпросите, които пораждат по отношение на отравянето на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал. Според него аналогични въпроси задават и съществени специалисти и държавни ръководители от други страни.

„ Да се избяга от отговори на тези въпроси, мисля, че към този момент не се получава, тъй като те са много явни и също по този начин е явно, че Англия се увлече “, прибавя Сергей Лавров.

Говорителката на дипломатическото ведомство Мария Захарова дефинира като „ неуспех за Тереза Мей “ показаните материали по случая. Разкрита е най-крупната операция на международното публично мнение, в която са забъркани управляващите на Англия. Въз основа на шест картинки са взети решения за отговорност на страна в химическа офанзива, написа тя в обществените мрежи.

Отравянето на някогашния сътрудник и неговата 33-годишна щерка Юлия провокира дипломатическа рецесия сред Лондон и Москва. Британските служби са сигурни, че Русия стои зад покушението, до момента в който от Кремъл отхвърлят и упрекват западните страни в провокация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР