Великобритания планира до края на годината да прекрати някои от

...
Великобритания планира до края на годината да прекрати някои от
Коментари Харесай

Великобритания спира да финансира някои проекти за възстановяване на Сирия

Великобритания възнамерява до края на годината да приключи някои от стратегиите за филантропична помощ в Сирия, бенефициенти на които са групи, противопоставящи се на Башар Асад. Това заяви английският вестник The Times.
Пред Reuters представител на английското държавно управление прецизира, че ще бъде непокътнато финансирането единствено за тези стратегии, които са най-важни за стабилизирането и установяването на ред в Сирия. По-рано The Times разгласява материал, съгласно който най-вероятно ще бъдат изоставени напъните да бъдат образувани звена на сирийска общинска полиция в избрани райони, както и някои планове що се отнася до локални общински препоръки. А филантропичните стратегии за Северозападна Сирия са избрани като " неустойчиви ".
Във версията на новината от съветската организация ТАСС, представена от БГНЕС обаче написа, че английските управляващи не имат вяра, че опозиционните групи удържат на натиска на държавните сили, както и на поддържаните от Иран полицейски сили и сирийските и съветски Военновъздушни сили. Освен това, съгласно съветската държавна осведомителна организация, Лондон считал, че териториите, които към момента се държат от опозицията, последователно минават под контрола на радикалните ислямисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР