Великобритания отказва да издаде визи на руски дипломати. „Не може

...
Великобритания отказва да издаде визи на руски дипломати. „Не може
Коментари Харесай

Великобритания отказа визи на руски дипломати

Великобритания отхвърля да издаде визи на съветски дипломати. „ Не може да осъществим условията, доколкото Англия отхвърля да издава дипломатически визи за влизане в страната ", сподели посланикът на Русия в Лондон Александър Яковенко.
Дипломатите не могат да бъдат заменени, тъй като Англия отхвърля да издава дипломатически визи за влизане в Обединеното Кралство. За задачата е належащо „ да бъде възобновен естественият контакт ", съобщи организация КРОСС.
„ От страна на английското държавно управление виждаме неконструктивна позиция, поради която се затруднява действието на нашето посолство ", добави Яковенко. Според него сходно състояние е резултат от „ целенасочена политика от страна на английското държавно управление ".
Случаят „ Скрипал " принуди Англия да отзове 23 съветски дипломата. Това решение беше подкрепено от 16 страни на Европейски Съюз, в това число Съединени американски щати, Канада, Норвегия, Австралия, Молдова, Украйна. Броят на отзованите дипломати надвиши 150 души. В отговор Москва приложи правилото на реципрочността и отзова дипломатически представители на 27 страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР